Små gleder -fra postkassa til vinduskarmen

Å bytte frø med andre er noe jeg virkelig kan anbefale! Ikke koster det mer enn et frimerke, men det er også mye morsommere, hyggeligere og mer sosialt enn å kjøpe. Anbefaler også å bli medlem av grupper på Facebook (se under linker til høyre på siden) hvor man ikke bare kan diskutere sådd, dyrking, tilberedning og få gode tips og råd, men også finne en frøbytte-venn! I vår har jeg blant annet sendt tomatfrø i posten og fått tilbake flere sorter chilifrø! På en av posene står det «Surprise???» -så det skal bli spennende å se hva det kan være. foto (2)

I år vil jeg prøve flere typer chili! Så langt har jeg bare prøvd en type- Santa Fe, heter den. Vanlig, rød chili. I år blir det både gule, orange og svarte chili!

Jeg har akkurat sådd, litt sent, men det går nok bra. I fjor sådde jeg i Mars og det gikk bra det også. Jeg har også sådd paprika, persille, dill, koriander, timian og slangeagurk. Ja, jeg vet det er for tidlig med agurk, men jeg klarte ikke å dy meg… Jeg får heller så mer senere hvis ikke dette blir noe av. I fjor kom det ikke en eneste gurk, så i år skal jeg så i potter inne, og så flytte dem ut, i stedet for å så direkte i drivhuset som i fjor.

Den første sådden i 2015

Den første sådden i 2015

2 kommentarer til “Små gleder -fra postkassa til vinduskarmen

    1. Hageheksa Innleggsforfatter

      Dette er den nest-beste tida på året… når man sitter og planlegger og drømmer om neste sesong, og så smått kan begynne å så! Eller hva? 🙂

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *