Salat med bringebær, bacon og parmesan

IMG_1522
Deilig miks av søtt og salt!

Du trenger
bacon
spinatblader
litt ruccula
bringebær
cherrytomater
paprika
sukkererter
pinjekjerner
parmesanost
olivenolje
lime

Stek bacon. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne på svak varme. Fres cherrytomatene og sukkerertene raskt i steikepanna med litt olivenolje mens du vender på dem hele tiden. (Tomatene og sukkerertene smaker litt søtere og bedre når de blir litt varmebehandlet.)
Skyll salaten, kutt paprika i biter. Anrett salat og grønnsaker i en bolle. Bryt baconet i mindre biter (eller klipp det med en saks) og strø det og pinjekjernene over salaten. Bruk en gulrotskreller og rasp over noen gode biter parmesan. Drypp over en god olivenolje og klem over limesaft.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *