Om Heksehagen

Fra hagen til magen!
Denne bloggen handler om dyrking og sanking av egen mat og medisin.
Jeg har et lidenskapelig forhold til urter, mat, økologi og helse- og sammenhengen mellom disse. Begynte å dyrke egen mat i 2011 og prøver meg fram etter «learning by doing» -prinsippet. Jeg leser og lærer meg også alt jeg kan om ville vekster i naturen som kan sankes og brukes til både mat og medisin. Så med prøvende, men ambisiøs optimisme jobber jeg mot å bli så selvforsynt som mulig, og å ha mitt eget apotek i hagen. Erfaringene jeg gjør på veien deler jeg med deg.

Les mer om hva som dyrkes i Heksehagen her!

Når jeg ikke jobber eller står med jord opp til albuene driver jeg med musikk, foto og smykkedesign.

Takk for at du besøker Heksehagen!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+0Pin on Pinterest0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *